BejelentésA halál nem a vég, hanem csak a kezdet egy teljesen új világban.
Sziasztok:D:)

MENÜ

Ingyenes Angol online nyelvtanfolyam kezdőknek és újrakezdőknek. Ráadásul most megkapod ajándékba A Hatékony Angol Tanulás Titkai tanulmányom.Sziasztok!:) Ez az oldal csak egy spontán ötlet volt:) De remélem azért többször is meglátogatod és ér valamit!:)

Az oldalt azért készítettem, mert imádok ilyen témával foglalkozni. Nagyon érdekel a túlvilág, a szellemek, boszorkányok, démonok, mágia és az ehhez kapcsolódó többi minden!:D Imádom a horror filmeket is. De persze nem azt a "mindenhol csupa vér" szerű horrorfilmet, hanem ami inkább valóságosabb és jobban hihetőbb és be lehet rajta parázni!:)
Ezt a képet 2010. november 01-én készítettem gyertyaégetésen. Több képet is készítettem, de csak ezen az egyen van valami furcsa rajta. Olyan mintha valaki ott lenne a sír előtt, mintha lenne lába és keze is! Egy csomószor megnéztem ezt a képet és a többit is amit ugyanennél a sírnál készítettem..de az eredmény ugyan az..FURCSA..azt hittem először hogy a gyertyáknak a fénye világítja meg ezt az alakot..de akkor a többin miért nincs így???:O érdekes:) én nagyon fogékony vagyok ilyenekre, és nagyon hiszek is bennük. Az már mindenkinek a saját döntése hogy ki mit hisz el.:)


Ingyenes honlapkészítő
Profi, üzleti honlapkészítő
Hirdetés   10
Végre értem amit angolul mondanak nekem, és megértik amit mondok.

KÖSZÖNÖM NOÉMI!